Bellator pokušava dovesti Diaza i organizirati Diaz vs. Daley II?!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 06.02.2015 10:04h Autor:

Prvi meč

Nick Diaz je u četvrtak natuknuo da zbog novog "marihuana skandala" zaključuje svoju karijeru. No, nije prošlo nekoliko sati, a u kuloarima se pojavila glasina da je pravi razlog ponuda Bellatora i Scotta Cokera koji će pokušati dovesti Diaza i organizirati – Diaz vs. Daley II.

Razlog je jednostavan. Prvi meč ovog dvojca je bio pravi hit u Strikeforceu. Ne samo zbog talenta obojice kada je u pitanju "trasha talk", nego i zato što se radilo o neosporno sjajnom meču punom preokreta, ali i sa sumnjivim završetkom. Naime, Daley se budnio da je dvoboj prerano prekinut, a neki su se s njim i složili.

Nije trebalo dugo vremena proći da se na svom službenom Facebooku oglasi i sam Daley. Iz njegovih riječi se može razaznati "ona stara": gdje ima dima, ima i vatre…

"Čuo sam glasinu da Bellator pokušava organizirati Daley vs. Diaz 2. To bi definitivno bilo više zabavno od meča Silva vs. Diaz. Ovaj put ću ja pobijediti. Stasao sam, fokusiran sam, bolje sam pripremljen. No prije svega Bellator 134", napisao je Daley i dodao fotografiju "sučeljavanja" s prvog meča.

Pogledajte kako je to izgledalo:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI