Brestovac dva i pol kilograma teži od Verhoevena (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 01.06.2018 16:56h Autor:

Verhoeven vs. Brestovac

Mladen Brestovac ući će u ring s dva i pol kilograma više od svog sutrašnjeg protivnika, Gloryevog teškaškog prvaka, Rica Verhoevena.

Tako je pokazalo vaganje održano danas u Birminghamu, odnosno Brestovac je na njemu imao 118.7 kilograma, dok je Verhoeven bio na 116.2 kilograma. Brestovac je inače dva centimetra viši od Verhoevena pa se može reći kako će njih dvojica sutra u ring ući podjednake konstitucije. U prvom je njihovom meču Verhoeven imao kilogram i pol više od Brestovca, koji je tada bio na 116.5 kilograma.

Vidjet ćemo kakva je kod svakog kondicijska sprema, budući da je možda baš to bilo ono presudno u njihovom prvom meču. Brestovac ovog puta mora bolje pratiti ritam i preciznije pogađati, ukoliko misli detronizirati prvaka, koji je u posljednje vrijeme popravio svoju ubojitost te je počeo redovno završavati mečeve prekidom, što mu do sada nije bila navika.

Sunaslovna borba eventa ona je za titulu velter kategorije, koju brani Harut Grigorian, a napada ju Alim Nabiev. Obojica su uspješno odradili svoje vaganje te je njihova borba službeno potvrđena kao borba za pojas.

Ispod teksta možete pogledati cijelo vaganje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI