Brestovac, Jurković i Preteni love nagradu za najboljeg K1 borca godine!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 28.11.2013 09:10h Autor:

Izbor za borca godine

Hrvatska MMA scena još uvijek traži trećeg kandidata koji će se pridružiti Mateju Batiniću i Anti Deliji u lovu na nagradu za najboljeg hrvatskog borca godine u toj disciplini, dok je s borcima po K1 pravilima situacija bila puno jednostavnija kod trenera koji su nominirali borce za nagradu.

Članovi stručnog žirija koji su K1 treneri proteklih tjedan dana slali su nominacije, a u slučaju da ste propustili naš najavni članak za ovaj izbor, podsjetimo se tko je sve u žiriju: Leonard Komšić (King), Aleksandar Pupac (Spartan Gym), Mladen Kranjčec (OFC), Marko Žaja (Pit Bull) i Srđan Špirk (Zagreb MT Gym).

Svih pet K1 trenera koji su jedini imali pravo nominirati borce za ovu nagradu složilo se da su tijekom 2013. godine najbolji bili Mladen Brestovac, Igor Jurković i Agron Preteni.

Vrlo blizu ulaska u izbor bili su i Emil Zoraj te Mladen Kujundžić, koji su dobili po dvije nominacije, dok je gore spomenute borce predložilo svih pet trenera. Podsjetimo, Cro Cop je kao najbolji hrvatski borac svih vremena izvan konkurencije u ovom izboru.

S obzirom na to da Brestovac još uvijek ima jedan meč za odraditi ove godine (FFC 10 u Skoplju), stružni žiri će o najboljem borcu u ovoj disciplini pristupiti glasanju nakon 13. prosinca.

Zoran Zdelar
zoran.zdelar@fightchannel.hr

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI