Cro Cop se zahvalio čitateljima Fight Sitea koji vjeruju u njega!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 08.02.2015 14:37h Autor:

Cro Cop

Mirko Filipović je uvjerljiv favorit, ako se pitaju čitatelji Fight Sitea, u dvoboju koji mu slijedi za otprilike dva mjeseca u poljskom Krakowu. Cro Cop je, naime, dobio gotovo 75 posto glasova, odnosno toliki postotak naših čitatelja vjeruje u njegovo slavlje protiv Gabrijela Gonzage u povratničkom UFC dvoboju. Velik dio tih glasova je otišlo na opciju "Cro Cop pobjeđuje prekidom" (čak 49 posto) što ovu anketu čini još uvjerljivijom.

Da se radi i o injekciji samopouzdanja za našeg borca, pokazuje i njegova zahvala na službenoj FB stranici. Cro Cop je napisao:

"Hvala svima koji u anketi provedenoj na Fight Siteu vjeruju u moju pobjedu protiv Gonzage, a oko 75% njih vjeruje u mene."

"Ovo je još jedan motiv više da se maksimalno spremim za meč i uzvrat koji toliko priželjkujem i dat ću sve od sebe da ga pobjedim i da ne razočaram ljude koji vjeruju u mene. Hvala vam!! Pozdrav…"

Povijest je pokazala kako je Cro Cop najbolji upravo onda kada je i najmotiviraniji. Jedina losija epizoda u njegovoj karijere je bila ona u UFC-u. Razloge je više puta otkrio, a tiču se upravo motivacije i nedostatka iste. Najavivši povratak u UFC, Mirko je priznao da su prva dva dolaska u elitnu promociju bila motovirana novcem. Sada je motiv osveta. A svi znamo da je ona jedan od najvećih motivatora. Uz ovakvu podršku i vjeru navijača Filipoviću će sigurno biti barem malo lakše odraditi vrhunske pripreme za "Napaoa".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI