Dubrovčanin u sjajnoj formi protiv Krylova: Danas vaga, sutra dvoboj u Dombassu ispred 26 tisuća gledatelja!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.08.2017 15:01h Autor:

Photo: Facebook

Hrvatski MMA veteran Maro Perak  je već nekoliko dana u Ukrajini gdje ga sutra (subota 26. kolovoza) čeka meč protiv donedavnog UFC-ovca Nikite Krylova na priredbi United Donbass International.

SRAMOTA: Ruski mediji Maru Peraka prozvali “nazi-ustašom” i “smećem”

Dubrovčanin je u Ukrajinu otputovao u vrhunskoj formi, zajedno sa svojim bratom Kristijanom i trenerom Fešom Vukotićem, nakon što se za Krylova spremao punih sedam tjedana. Da je Perak zaista odlično pripremljen, može se vidjeti i prema njegovom fizičkom izgledu koji imponira.“Idem odraditi ovaj meč muški pa ćemo slaviti kada dođem kući”, napisao je Perak na svom slubženom Facebooku obraćajući se fanovima iz Ukrajine.

“Borba je u subotu i ja sam glavni meč večeri. Sve karte su prodane. Na stadionu će biti otprilike 26 tisuća ljudi. Sutra je javni trening, upetak vaganje i press konferencija. Pozdrav svima i hvala vam na podršci. Spavajte lijepo, znam da moj protivnik nee jer mu se smijem. Imam tri dana da ga iznerviram.”

Danas (petak 25. kolovoza) na rasporedu je službeno vaganje i press konferencija, a naš Gladijator će sutra ispred 26 tisuća ljudi u okupiranom Dombassu pokušati doći do pobjede protiv lokalnog heroja Nikite Krylova. Jučer (u četvrtak) je održan otvoreni trening za medije. Kako je bilo, provjerite u videu koji je objavio dubrovački Gladiator.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI