FFC 7 – Sarajevo: Salchow otpao, Tomo Spahović protiv odličnog Aleksandra Rakića!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 27.02.2015 15:37h Autor:

Spahović vs. Rakić

Tomislav "The Beast" Spahović je dobio novog protivnika u "main eventu" MMA dijela FFC-a 7 koji je na rasporedu za točno dva tjedna u njegovom Sarajevu (dvorana Skenderija). Nijemac Nicolai Salchow je odustao od meča zbog, kako saznajemo, nerješivih privatnih problema te će ga zamijeniti austrijska MMA nada Aleksandar Rakić.

Podsjećamo, i Rakić je ostao bez protivnika prije nekoliko dana jer se originalno na istom eventu trebao boriti protiv pobjednika FFC Futuresa Martina Batura. No, kako je Batur slomio šaku na treningu, Austrijanac srpskog porijekla je čekao novog protivnika. Sreća u nesreći za organizatore jest da su i Spahović i Rakić velike nade poluteške divizije te je bilo sasvim logično upariti ih međusobno u glavnoj borbi večeri.

"Sarajevska zvijer" za sada u profesionalnoj karijeri ima šest pobjeda i pet poraza, dok je u FFC ringu ubilježio o, impresivnih 2-0. Najprije je u Splitu (FFC03) nokautirao Šveda Christiana Golčića, da bi u posljednjem nastupu na FFC-u 14 u Ljubljani na bodove slavio protiv Mađara Sandora Okrasa.

Rakić "se proslavio" na FFC-u 16 u Beču kada je u sjajnom meču svladao veliku poljsku MMA nadu Marcina Prachnija. U karijeri ima 4-1 te ga krase impresivne fizičke predispozicije. Baš kao i Spahovića.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI