FFC zainteresiran za Normana Parkea, ali njegov debi nije potvrđen

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 05.05.2016 13:48h Autor:

Norman Parke

Prema informacijama sa službenih stranica FFC promocije, www.ffcpro.com, Final Fight Championship pregovara oko potpisa ugovora s etabliranim britanskim borcem s bogatim iskustvom na najvišem nivou natjecanja, poput elitnog UFC-a, Normanom “Stormin” Parkeom (21-5). No, netočna je informacija koja se u srijedu 4. svibnja pojavila u nekim europskim medijima da će Parke svoj FFC debi imati u rujnu mjesecu na priredbi u austrijskom Linzu protiv Hrvata Vlade Šikića.

Povodom članka u europskim medijima, objašnjenje je ponudio predsjednik FFC-a g. Orsat Zovko.

“Istina je, i to mogu potvrditi osobno, da je FFC zainteresiran za potpisivanje ugovora s Normanom Parkeom. To je još jedan u nizu bivših UFC boraca kojim želimo pojačati svoj roster u godini koja je iznimno bitna za našu promociju s obzirom na priredbe u SAD-u koje slijede. No, apsolutno je netočno da će Norman Parke debitirati protiv Vladimira Šikića na priredbi u austrijskom Linzu u rujnu. Dapače, nakon njegovih ovakvih javnih istrčavanja nisam siguran želimo mi surađivati s Parkeom ili ne.”

“Vladimir Šikić je potencijalan protivnik za Parkea baš kao i svatko drugi u ovoj kategoriji FFC rostera. Parke je tražio dozvolu od FFC ureda u Los Angelesu da javno obznani informaciju o pregovorima s FFC-om, no nije je dobio. Unatoč tome je vijest osvanula u europskim medijima što je krajnje neprofesionalno. Žao nam je što se to dogodilo”, zaključio je Zovko.

Ispred Final Fight Championshipa su prve dvije američke priredbe. Najprije 3. svibnja u floridskom Daytona Beachu, a zatim i tjedan dana kasnije u Springfieldu (MA). Popisi borbi su puni etabliranih boraca s velikim iskustvom u najvećim svjetskim promocijama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI