Filip Hrgović: Bio sam uspavan, idući meč moram puno bolje

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 14.08.2016 10:37h Autor:

Filip Hrgović

Odmah nakon meča kojim je prošao u četvrtfinale olimpijskog boksačkog turnira, Filip Hrgović dao je izjavu za HRT, u kojoj je opisao ono što se dogodilo te što mu tek predstoji.

Iako je pobjeda bila uvjerljiva i neupitna, Hrgović nije bio zadovoljan svojim nastupom, odnosno smatra kako je mogao i morao bolje. No, tu rezervu namjerava iskoristiti u svom idućem meču.

“Malo sam zakazao, odnosno moje noge su zakazale. Tako da sam mu dao neke prilike, no to je očito ta neka uspavanost jer  deset dana tu nisam sparirao i boksao, nego sam čekao u neizvjesnosti. Bio je prvi meč i tu je ta cijela olimpijska atmosfera. Idući meč moram ubaciti u veću brzinu jer boksam s opasnijim protivnikom.”

Još je jednom dodao kako to nije bilo najbolje od njega te je najavio kako će do utorka poraditi na tome da to uspije ispoljiti.

“Svakako ću morati bolje odraditi, imam još dosta prostora za napredak. Jednostavno mi je trebalo neko buđenje u obliku ovog prvog meča. “

Kubanac Pero je opasan protivnik, koji je također rutinski prošao svoju prvu prepreku.

“Svi dobro znamo što su Kubanci u amaterskom boksu, pa je i ovaj dečko jako dobar. Morati ću se bolje kretati, biti budniji i oprezniji. Ići će to, već sam dva Kubanca nokautirao, pa mislim da već strepe i za trećeg. No, svakako moram odraditi bolje nego prvi meč.”

Kao što smo već naveli, meč koji bi Filipu Hrgoviću trebao donijeti medalju na rasporedu je u utorak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI