Filip Hrgović: Nisam bio dovoljno brz, ali srećom sam dovoljno jak

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 16.08.2016 22:19h Autor:

Leiner Pero i Filip Hrgović

Odmah nakon pobjede u četvrtfinalu olimpijskog turnira, Filip Hrgović dao je kratku izjavu za HRT u kojem je opisao ono što je napravio u ovom meču.

Iako je do pobjede došao spektakularnim nokautom, Filip nije bio euforičan, budući da mu za ono po što je došao trebaju još dvije pobjede. Tu je bila i redovna doza samokritike, što je kod Hrgovića već standardno u izjavama nakon mečeve. Nitko ne bi rekao kako je riječ o momku koji je upravo osigurao olimpijsku medalju, prvu boksačku od osamostaljenja Hrvatske.

“Malo sam ga tražio, prvu rundu ruke nisu dobro letjele. Vjerojatno je to sve bilo od svog naboja. Nisam bio brz koliko je potrebno, ali srećom sam dovoljno jak. Noge su mi dobre radile, kvalitetno sam ga zatvarao. Znao sam da sam bolji od njega i da ću ga pravim pritiskom pobijediti”, prokomentirao je Filip ono što smo svi imali priliku vidjeti.

Osim prilike da se plasira u finale, Filip će u polufinalu imati priliku osvetiti se Tonyu Yoki za poraz na svjetskom prvenstvu u Dohi. Tad je Francuz Filipu oteo jedan san, a hrvatski boksač sad će imati priliku uzvratiti na još bolniji način.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI