Helena Jurišić otkrila kako je došlo do potpisa za moćni Bellator

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.08.2016 10:18h Autor:

Helena Jurišić – Photo Facebook

17. rujna Splićanka Helena Jurišić će debitirati u Bellatoru. Velika je to stvar za hrvatski borilački sport, a posebno za njegov ženski dio koji je potpisom ove hrvatske šampionke za tako uglednu promociju dobio svoju predstavnicu na najvišem nivou.

Helenu u debiju na profesionalnoj sceni čeka Genah Fabian.

“Cura je iz Novog Zelanda, već dulje vrijeme trenira u Tajlandu zajedno u timu Marka Hunta. Nešto je viša od mene, kvalitetan je borac, stoji u kontragardu. Nabavili smo neke snimke borbi, proučavamo do detalja njen stil, dosta razgovaramo, pripremamo taktiku za taj meč. Njena je prednost što ima već profi borbe u MMA i muay-thaiju, iskusnija je, iako to i ne mora značiti ništa posebno. Uglavnom, dosta radimo na treningu neke situacije koje bi se mogle dogoditi u meču, prilagođavamo i naš stil borbe, uvodimo neke nove stvari. Dobro je da cijelo ljeto nismo prekidali treninge tako da je forma izuzetno dobr”, izjavila je Jurišić za Slobodnu Dalmaciju.

O tome kako je došlo do potpisa za Bellator, atraktivna Splićanka kaže:

“Ne znam što bih vam kazala, još sve ovo ne doživljavam posebno emotivno. Istina je da je u početku za mene bio šok, iznenađenje. Opet s druge strane toliko sam dugo već u borilačkim sportovima, preko petnaest godina, pa vjerujem da se uporan rad, odricanja, trud jednom uvijek naplate, da dođe i ta zaslužena nagrada. Mene su, barem prema njihovim riječima, pratili i preko mog Facebooka i to ne samo borbe i karijeru, nego i privatan život. Iznenadilo me koliko toga znaju o meni”, otkriva Helena.

Čitav intervju pročitajte na ovom LINK-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI