Hrgović iznenađen dočekom: “Sada mi je još više žao…”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.08.2016 15:18h Autor:

Filip Hrgović

Filip Hrgović se vratio iz Rija i ostao ugodno iznenađen dočekom koji ga je zatekao u Zagrebu. Oduševljenje nije krio, a kako i sam kaže, sada mu je još više žao što nije stigao do najsjajnijeg odličja.

Hrvatski superteškaš je svoje prve dojmove o dočeku podijelio s novinarima Sportskih novosti.

“Sad kada ovo vidim, još mi je više žao što nisam pobijedio. Umjesto da me izbacite van, vi ste mi i doček pripremili”, započeo je Hrgović

Iako je nakon poraza u polufinalu bio pun kritika na vlastiti račun, Filip poručuje kako je sada ipak sretan i zadovoljan. Ipak su i brojne boksačke zvijezde poput Floyda Mayweathera počele s olimpijskom medaljom koja nije ona najsjajnija.

“On (Mayweather, op.a.) i Evander Holyfield. Ima još jedan ‘Bronze Bomber’ ili Deontay Wilder. Ima nas tu brončanih koji su poslije napravili dar-mar. Nadam se da ću se kasnije pridružiti toj ekipi”, izjavio je Filip pa nastavio i otkrio u čemu možda leži razlog njegovog posljednjeg poraza od aktualnog olimpijskog pobjednika i svjetskog prvaka – Tonyja Yoke.

“Imao sam tešku godinu, stvarno. To sam rekao prije Rija. Velik sam teret nosio na leđima i da… Radio sam neke nove metode na treninzima, s nekim novim ljudima. Možda nije bilo dovoljno vremena da se na to adaptiram, ali na kraju, čak sam u pripremama u razgovoru doma s obitelji znao reći ‘ako ja ovak uzmem medalju, to će biti čudo’. Neću sada u detalje svih problema i zato sam jako ponosan na ovo. Vratio sam se s medajlom, a to nikako nije mala stvar. A kako sam se sa svime nosio? Ha, tako što sam uporan i lud i imam m…”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI