Hrgović velikom dominacijom stigao do nove pobjede prekidom pa zatim najavio spektakl u Zagrebu! (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 09.06.2018 21:40h Autor:

Hrgović vs. Tovar

Filip Hrgović (5-0) upisao je večeras u Münchenu svoju petu profesionalnu pobjedu. Ovoga su puta udarci najboljeg hrvatskog teškaša bili previše za Meksikanca Filiberta Tovara (9-1).

Filip je već u uvodu meča pokazao dominaciju. Pogađao je često i direktima i krošeima te u završnici prve runde uzdrmao Tovara kojeg u tim trenucima spašava zvono. Hrvatski je borac istim tempom nastavio i u nastavku borbe, no Meksikanac je preživio i iduće dvije runde, a posebno je za njega bila teška ona treća u kojoj mu je prvi puta brojano.

Tovar je ipak nekako stigao do četvrte runde, ali nakon jedne serije Hrgovićevih udaraca njegov kut odlučuje predati meč bacanjem ručnika.

“Nikada u karijeri nisam bacio ovoliko udaraca, ovo je nevjerojatno. Nevjerojatno je i koliko ih je on primio. Čitavo vrijeme mi je izgledalo kao da je u nokdaunu, ali nikako da padne. Toliko me ponijelo da sam u nekim trenucima malo i zaboravio na obranu. Sve u svemu, jako hrabar dečko, vidjelo se da nije moja klasa, nije svjetska klasa, ali svaka mu čast na ovome”, izjavio je Hrgović nakon meča.

Ubrzo je stigla potvrda onoga što se već duže vrijeme najavljivalo. Naime, Filip je nakon pete profesionalne pobjede odlučio i službeno potvrditi veliku borbu pred svojom publikom.

“Službeno najavljujem meč u zagrebačkoj Areni za neku od titula. Bit će to borba od 12 rundi prvi puta u mojoj karijeri. Sretan sam što će se to dogoditi, to je ono što sam čekao čitavu karijeru. Arena će gorjeti”, oduševljeno će za kraj ‘Hrga’.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI