Hrgovićev otac: Ne bih ni u snu povukao ono što sam rekao o lešinarima!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 29.08.2016 10:30h Autor:

Filip Hrgović

“Ni u snu ne bih povukao ono što sam rekao o ‘lešinarima’, da, oni su lešinari. Nitko ne zna koliko imamo takozvanih državnih predstavnika na svim razinama, čim uđu u te vode, oni su materijalno osigurani. Pitam se zašto oni ne dijele sudbinu svog naroda koji predstavljaju?! Naroda koji kopa po kontejnerima”, kaže otac Filipa Hrgovića, Petar u inervjuu za Jutarnji list. 

Tema je bila izjava koju je otac brončanog boksača s Olimpijskih igara u Rio de Janeiru rekao za Sportske novosti po osvajanju odličja prije nekoliko dana. No, Petar Hrgović ostaje pri svoji riječima i savjetu sinu: “Ne daj tim lešinarima da se slikaju s tobom” (s političarima op.a.).

“U blizini dvorane gdje Filip trenira ima jedna pučka kuhinja u koju redovito dolazi jedna umirovljena profesorica povijesti i zemljopisa. Brine se o svojoj kćeri koja je bila u ratu i bila je silovana. O tim se ljudima nitko ne brine, oni su nevažni, samo brojevi. A imamo gomilu tih guzičara i uhljeba koji nas navodno vode. Kud nas to vode!? Što su to oni tako veliko napravili da su osigurani, zašto oni nisu plaćeni po učinku, zašto se njih ne nagrađuje prema onome što su postigli, a vidi se kuda su nas doveli. I njima bi također nagrade trebale biti medalje i plakete kao našim najzaslužnijim i najuspješnijim sportašima”, dodao je otac Hrgović.

Čitav intervju pročitajte na ovom LINK-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI