Hrvoja Sepa "napali" fanovi željni fotografija i autograma (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 16.02.2015 15:19h Autor:

Photo: WSB

Prije nekoliko dana smo pisali o popularnosti koju naši boksači Hrvoje Sep i Filip Hrgović uživaju u dalekom Kazahstanu gdje već godinama nastupaju za odličnu WSB momčad Astana Arlans. Jer tamo je boks doslovno religija, a boksači Leonarda Pijetraja su predvodnici tima koji je prije dvije godine bio i šampion ove ugledne polu-profesionalne lige.

Proteklog vikenda smo ponovno vidjeli odličan nastup Astane koja je nastavila svoj pobjednički niz te nakon pet kola ima i isti broj pobjeda. Već 21. veljače nas očekuje novo WSB kolo, ali i novi nastup naših boksača koji će sigurno biti u sastavu. Obojica su za sada nepraženi te imaju po dvije sigurne pobjede, a taj bi niz trebali nastaviti i protiv Argentine kojoj su domaćini u Kazahtanu.

S obzirom da Sep protekli vikend (protiv Puerto Ricca) nije boksao, bavio se nekim drugim aktivnostima – potpisivanjem autograma. Na YouTube smo stavili kratak video u kojem se Zagrepčanin bori protiv mnogobrojnih fanova koji žele ovjekovječiti susret s popularnim hrvatskim boksačem ili autogramom ili zajedničkom fotografijom.

Još jedan dokaz da su naši boksači popularniji u inozemstvu nego u vlastitoj domovini…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI