Ilić se pridružio Batiniću i Deliji u utrci za najboljeg MMA borca godine!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 29.11.2013 15:10h Autor:

Dorijan Ilić

Fight Site je u četvrtak objavio tko su nakon trenerskih nominacija kandidati za nagradu najboljeg hrvatskog K1 borca godine, a sad napokon imamo kompletiranu i trojku kad je u pitanju MMA.

Podsjetimo, za nagradu najboljeg K1 borca godine bore se Mladen Brestovac, Igor Jurković i Agron Preteni.

Što se tiče MMA discipline, treneri su kao kandidate s najviše nominacija istaknuli Mateja Batinića i Antu Deliju, dok su kod trećeg kandidata glasovi bili podjednako raspodijeljeni između više imena.

Trećeg borca tako su svojim glasovima birali posjetitelji Fight Sitea kroz anketu koja ja trajala posljednja dva dana te koja je prema najavi zaključena u petak u 15 sati.

Uvjerljivo najviše glasova skupio je Dorijan Ilić iz Rijeke koji se početkom idućeg mjeseca bori u superfinalu Hrvatske MMA lige u Zagrebu. Od ukupno 1336 glasova njemu je otišlo malo više od polovice, odnosno njih 51 posto ili 680 glasova.

Na drugom mjestu našao se Ivica Trušček s osvojenih 28 posto (371 glasova).

Ostatak je raspodijeljen između Mateja Truhana, Antuna Račića i Ivana Gluhaka.

Službeni kandidati za nagradu najboljeg hrvatskog MMA borca su Matej Batinić, Ante Delija i Dorijan Ilić. Stručni žiri glasanju će pristupiti nakon 21. prosinca s obzirom na to da tog dana Delija sudjeluje u turniru četvorice u Dubrovniku.

Borce su za nagradu mogli nominirati isključivo MMA treneri članovi stručnog žirija, a to su u ovom slučaju: Zelg Galešić (Trojan Gym), Bernard Ban (UFK Ban), Zlatko Klarić (UFK Trešnjevka), Goran Babić (Core Gym) i Željko Banić (UFK Crows).

Zoran Zdelar
zoran.zdelar@fightchannel.hr

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI