Ja sam vlak koji zgazit će te mali! Filip Hrgović zapjevao “na putu do Münchena” (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 07.06.2018 17:50h Autor:

Filip Hrgović

Još dva dana ostalo je do novog profesionalnog meča Filipa Hrgovića, a hrvatski boksač je toliko dobro raspoložen da je putem svog Instagram profila odlučio i zapjevati.

Filipa u subotu čeka peti profesionalni ispit i to u Münchenu, gdje ga čeka također neporaženi Filiberto Tovar. Ipak, hrvatskog teškaša ne možemo vidjeti nervoznog niti zabrinutog, što je potvrdio objavom novog videa na svom Instagram profilu.

U pitanju je kombinacija Filipovog pjevanja i snimki s nekog od posljednjih treninga prije puta u Njemačku, gdje ga čeka meč. Hrgović je zapjevao dvije svima poznate pjesme, a uz to je i otkrio što sam mislio o svom pjevanju. Zapravo, od pjevanja je važnija poruka koju tim putem želi prenijeti, a to je da se Tovar baš neće dobro provesti u njihovom meču.

Inače, Hrgović nastupa u glavnoj borbi Sauerlandovog eventa koji se održava u Postpalast dvorani, a na programu je nekoliko mečeva, kojima je svima zajedničko da je jedan od sudionika Sauerlandov boksač. Filip je veliki favorit, koji bi se pobjedom trebao još više učvrstiti među 50 najboljih svjetskih teškaša po ljestvici BoxReca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI