Lucija Zaninović u četvrtfinalu poražena udarcem u posljednjoj sekundi

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 17.08.2016 21:53h Autor:

Aziez vs. Zaninović

Lucija Zaninović ostala je bez nastupa u polufinalu olimpijskog turnira u tae kwon dou, nakon jednog nevjerojatno neizvjesnog meča, gdje je odlučujući udarac došao u posljednjoj sekundi treće runde.

Obje djevojke ušle su vrlo oprezno u ovaj meč vrlo velikog uloga i prve dvije minute niti jedna nije uspjela poentirati, odnosno sve je bilo blokirano. Lucija ipak dolazi do prvog pogotka sredinom druge runde, no dvadesetak sekundi prije kraja je 1:1. Ipak, odmah nakon toga Lucija još jednom pogađa, no onda prvi trenutak nepažnje i Francuskinja u posljednjoj sekundi druge runde pogađa za 2:2.

U treću rundi Lucija ulazi ofenzivnije i nakon 45 sekundi dolazi do trećeg vodstva u ovom meču. Ni to nije trajalo dugo, odnosno nakon dvadeset sekundi stiže novo izjednačenje. Lucija je ipak i dalje nastavljala napadati i pritiskati protivnicu. I onda samo dvije sekunde prije kraja, Aziez provlači udarac nogom ispod Anine lijeve ruke i to joj je donijelo pobjedu i polufinale.

Lucija ipak još uvijek ima šanse za medalju, ukoliko Aziez u polufinalu savlada svoju protivnicu iz Južne Koreje. Šteta za Luciju, pobjede su je koštala dva udarca, onaj u posljednjoj sekundi druge i onaj u posljednjoj sekundi posljednje runde. No, nije još sve gotovo, navijamo za Aziez.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI