Matej Truhan za dva tjedna na EFN-u protiv armenskog ‘Imperatora’

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 14.08.2016 13:04h Autor:

Dražen Forgač i Matej Truhan

Matej Truhan odradit će svoju prvu borbu na novom ugovoru s promocijom EFN za točno dva tjedna. Protivnik mu je armenski borac David Khachatryan.

David Khachatryan (21-3) je 28-godišnjak koji u svojoj posljednjoj borbi ima jednak učinak kao Matej Truhan i to protiv istog protivniku. Obojica su sudačkom odlukom poraženi od Akhmeta Alieva te je Eurasia Fight Nights osjetila da bi bilo dobro upariti upravo njih dvojicu.

Ipak, David je prije toga ima niz od čak 13 pobjeda, a riječ je o borcu čiji je forte parter i koji je čak deset dosadašnjih protivnika prisilio na predaju. Nikad nije završen, odnosno sva tri poraza u karijeri došla su mu odlukom, a između poraza od Alieva i prethodnog je četiri godine znao samo za trijumfe u MMA borbama. Ipak, na popisu boraca koje je savladao ne nalazi se niti jedno poznatije MMA ime, a neki čak imaju i vrlo nezavidne profesionalne skorove. Ipak, riječ je o protivniku koji svakako poziva na oprez.

Truhan je u svojoj prvoj EFN borbi oduševio izdržljivošću i srcem protiv Alieva te je iz tog razloga dobio ugovor na čak četiri borbe. Ovaj nastup dolazi podosta brzo nakon toga, no Matej je već neko vrijeme u punom treningu i ne bi mu trebalo predstaviti problem doći u potpunoj fizičkoj spremi na ovu borbu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI