Miočić poručio Overeemu: I ja sam divljak, sve što misliš napraviti neće biti dovoljno!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 17.08.2016 11:12h Autor:

Stipe Miočić (Facebook)

Još nas otprilike tri tjedna dijele od prve obrane pojasa s kojom će se suočiti Stipe Miočić. Njegov protivnik na UFC-u 203 bit će Alistair Overeem, jedan od najboljih teškaša u povijesti ovog sporta, ali i teškaš s kojim nestrpljivi Stipe želi čim prije ući u oktogon.

Svoje mišljenje o izazovu koji slijedi, kao i prognozu meča, Miočić je podijelio prilikom gostovanja na Submission Radiju.

“Vidjet ćete moju bolju verziju. Izaći ću i uništavati te zadržati ovaj pojas još jako dugo. Može on (Overeem, op.a.) govoriti što god hoće kako bi podigao svoje samopouzdanje, ali ja sam u konstantnom treningu i sjajnoj formi. Već sam se spreman boriti! Volio bih da je borba ovaj vikend”, izjavio je Stipe.

Overeem je u nekoliko navrata poručio kako će Stipi oduzeti pojas jer je ‘gladniji’ od njega, no aktualnog teškaškog prvaka to i ne zabrinjava previše.

“Želi reći kako je gladniji borac, ali i ja sam divljak. Da se razumijemo, on je čvrst protivnik koji se borio s najboljima na svijetu, on je K-1 lik, a dobar je i na podu. On je dobro potkovan u svim segmentima. Snažno se vratio na pobjedničke staze, ali i ja sam se borio s borcima koji su se preporodili. Borio sam se sve bolje i brzo ih zaustavljao. UFC 203 ću napustiti s pojasom oko struka, tako da mu sve što misli napraviti neće biti dovoljno za pobjedu. Na kraju večeri će moja ruka biti podignuta. Mislim da sam se borio s velikim imenima ove kategorije i Overeem je samo još jedan lik kojeg su stavili ispred mene i kojeg moram prizemljiti.”

UFC 203 održat će se 10. rujna i bit će prvi event kojeg će promocija održati u Clevelandu. Uz borbu za teškaški pojas, u Quicken Loans Areni ćemo gledati i susret Fabricija Werduma i Travisa Brownea, svoj debi imat će WWE zvijezda ‘CM Punk’, a nastupit će i borci poput Urijaha Fabera, Nika Lentza i Iana McCalla.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI