Miočić poslao poruku kritičarima i otkrio svoj glavni cilj uoči meča s Overeemom

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 29.08.2016 12:39h Autor:

Stipe Miočić

Manje od dva tjedna ostala su do prve obrane pojasa za Stipu Miočića. Iako su iza njega sjajni rezultati, brojne pobjede prekidima, kao i brutalna detronizacija Fabricija Werduma, Stipu mnogi i dalje neopravdano podcjenjuju.

“Mislim da sam definitivno podcijenjen, ali što je tu je. Ne zabrinjavam se time. Samo me nastavite podcjenjivati, ja znam kako ću vas ušutkati vrlo brzo jer to je ono što radim”, prokomenitrao je Miočić situaciju u kojoj ga ni kao prvaka mnogi ne cijene dovoljno.

U povijesti UFC-ove teške kategorije ne postoji borac koji je pojas obranio više od dva puta, ali novopečeni prvak je uvjeren kako će upravo on biti taj koji će se jako dugo zadržati na teškaškom tronu.

“Sada imam cilj da ovaj pojas zadržim što je duže moguće. Želim biti teškaš kojeg će ljudi zapamtiti, želim biti netko tko će obraniti titulu više od dva puta”, izjavio je Mioćić prilikom gostovanja na Submission Radiju i time poslao poruku svom idućem protivniku – Alistairu Overeemu.

Miočić i Overeem susrest će se 10. rujna na UFC 203 priredbi. Bit će to prvi event kojeg će promocija organizirati u Clevelandu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI