Miočić postao navijač Hajduka

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.08.2014 14:52h Autor:

Stipe Miočić

Američko-hrvatska MMA zvijezda Stipe Miočić i dalje uživa u hrvatskoj obali, a nakon što je dulje vrijeme boravio u Zadru i okolici, sad je odlučio još malo dalje nastaviti sa svojim "krstarenjem" te je očekivano posjetio i dalmatinsku prijestolnicu.

Nema sumnje kako je HNK Hajduk jedan od najvećih splitskih simbola te je Miočić svratio i do Poljuda gdje se upoznao s nekim njihovim nogometašima i članovima uprave, a tom prilikom nije propustio ni postati njihov član, čime su se iz Hajduka u srijedu ujutro pohvalili na svojoj službenoj Internet stranici.

"Američki UFC borac hrvatskih korijena Stipe Miočić novi je član Hajduka. U Odjelu za članstvo na Poljudu aktivirao je svoje članstvo za 2014. godinu ostvarivši tako svoju dugogodišnju želju i postavši članom najveće navijačke obitelji. Stipe, kojeg u prosincu očekuje borba protiv Brazilca Juniora dos Santosa, obećao je da će, kad pobijedi, na proglašenju nositi bijeli dres, a dogodine, kad ponovo dođe na Poljud, i proslaviti kao prvi hajdukovac UFC prvak. Želimo mu puno sreće!", naveli su Hajdukovci na svom portalu.

Zanimljivo i kako iz Hajduka navode da se Miočić bori s Dos Santosom u prosincu. Jesu li samo malo slabije informirani ili im je možda Stipe otkrio nešto što ostali još uvijek ne znaju?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI