Mirsad Bektić nastupa na Bispingovom eventu u Manchesteru!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.08.2016 20:42h Autor:

Mirsad Bektić (Instagram)

Mirsad Bektić će novu borbu pod okriljem UFC-a odraditi u Manchesteru na UFC 204 eventu koji nas očekuje 8. listopada. Nakon SAD-a, Švedske i Brazila, Mirsad će tako i u svom četvrtom nastupu za UFC posjetiti novu državu. Ispred borca bosanskohercegovačkog porijekla ovoga će se puta naći Englez Arnold Allen.

Bit će ovo okršaj mladih nada UFC-a. Iza Bektića je još uvijek savršeni skor od 10 pobjeda iz isto toliko dvoboja, dok 22-godišnji Englez trenutno uživa u 11-1 omjeru. Oba borca ne znaju za poraz u najpoznatijem oktogonu. Podsjetimo, Mirsad je dosad slavio u sva tri nastupa, a posebno je impresivan bio u onom posljednjem kada je tehničkim nokautom u drugoj rundi završio opasnog Brazilca Lucasa Martinsa.

S druge strane, ni Allen ne zna za poraz u UFC-u te je njegov trenutni skor u oktogonu 2-0. Inače, ovdje se radi o dvojici boraca koji rijetko kad prepuštaju stvar u ruke sudaca, a tome najbolje svjedoči podatak da su u kombinirana 22 nastupa čak 15 puta završavali svoje protivnike prije posljednjeg zvona.

Event u Manchester Areni predvodit će Michael Bisping kojem će se, u njegovoj prvoj obrani naslova, suprotstaviti stari poznanik Dan Henderson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI