Ovako je Hrvoje Sep odradio prvi meč na OI u Rio De Janeiru (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 07.08.2016 12:49h Autor:

Hrvoje Sep i Salah Araby

Hrvoje Sep uspješno je odradio prvu prepreku na Olimpijskim igrama u Rio De Janeiru, a ovim putem pogledajte cijeli meč protiv Abdelrahmana Salaha Arabya i odlučite s kojim se sucem vi slažete.

Naime, sudačke kartice ovog meča bila su vrlo čudno. Jedan je sve tri runde dodijelio hrvatskom boksaču, brazilski sudac je smatrao da je Egipčanin bio bolji, a presudio je treći sudac, koji je prvu i posljednju dionicu dodijelio predstavniku Hrvatske.

Nakon meča, Hrvoje Sep je za HRT prokomentirao ono što se dogodilo, kao i samu sudačku odluku:

“Egipćanin je prilično hrabar i dobar borac, a ja sam odboksao taktički savršeno. Ja i moj trener smo gledali njegove borbe, on je već dugo godina afrički doprvak u ovoj kategoriji i zna biti prilično nezgodan. Ja mu to, srećom, nisam dopustio. U 3. rundi sam vidio da je umora, počeo je promašivati, a ja sam imao još snage. Već nakon prve runde sam znao da sam bolji, ali je moj trener Pijetraj rekao da pojačam ritam, s obzirom da ne znamo kriterij suđenja. Bio je u pravu i stvarno ne znam kako je onaj jedan sudac dosudio pobjedu Egipćaninu i to s tri boda razlike.”

Najbolje da pogledate kompletan meč i donesete svoj vlastiti sud, a on se nalazi na OVOM linku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI