Ricco Rodriguez jednom fotografijom pokazao koliko mu je značilo nastupanje za FFC (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 06.06.2018 15:51h Autor:

Alex Nicholson i Ricco Rodriguez

Bivši UFC prvak u teškoj kategoriji Ricco Rodriguez se posljednjih mjeseci intenzivno vratio u aktivni sport.

Najprije je na priredbi u Austriji u siječnju svladao još jednog bivšeg UFC-ovca Nandora Guelmina, da bi zatim bio poražen od strane Alexa Nicholsona na priredbi CamSoda Legends AFC 24. Posljednji nastup se dogodio proteklog vikenda na prvom Bare Knuckle FC-u koji se održao u SAD-u gdje je stigao do novog slavlja potvrdivši da je u dobroj formi (to se može vidjeti i po fizičkom izgledu).

No, nas na ovaj članak nije nagnala njegova probuđena karijeru u 40. godini, nego jedna njegova Instagram objava od prije da dana.

Očito zamoljen od još jednog bivšeg UFC-ovca Natea Querryja (može se razaznati iz komentara), “Suave” je objavio fotografiju sa svojim UFC pojasem, kojeg i dalje vrlo pažljivo čuva.

U pozadini fotografije se nalazi nama nešto još zanimljivije – uokvirene hlačice i rukavice u kojima je odradio prvi meč u Final Fight Championshipu.

Radi se o dvoboju protiv Slovenca Tomaža Simoniča koji se dogodio na FFC-u 5 u Osijeku 2013. godine. S obzirom na kakav je način Rodriguez odlučio sačuvati i prezentirati rukavice i hlačice, jasno je kako je bivšem UFC prvaku Final Fight Championship ostao u sjajnom sjećanju i da mu to iskustvo jako mnogo znači.

Podsjećamo kako se Rodriguez borio potiv Diona Starringa na FFC 17 priredbi u prosincu 2014. godine, a ulog je bio pojas FFC prvaka.

Poražen je prekidom nakon 2. runde. Nakon toga više nikada nije nastupio u FFC-u, no radio je kao stručni komentator na američkim priredbama u Daytona Beachu i Springfieldu.

For Nate Quarry thank you for the shirt

A post shared by Ricco (@ricco_rodriguez_77) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI