Šikić odgovorio na prozivke Normanu Parkeu: “Pokazat ću ti zašto nisi zaslužio biti u UFC-u”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 09.05.2016 11:41h Autor:

Ilustracija

Prošli je tjedan bivši UFC-ov borac Norman Parke kroz intervju na uglednom GNP-u najavio svoj FFC debi i to u Linzu 28. studenog. Nadalje je otkrio da će se boriti protiv neporaženog Hrvata Vlade Šikića.

> FFC zainteresiran za Normana Parkea, ali njegov debi nije potvrđen

Nakon njegove najave oglasio se i predsjednik FFC-a Orsat Zovko koji je potvrdio da se pregovara s Parkeom, no također je i demantirao da bi prvi protivnik bivšeg UFC-ovca u FFC ringu trebao biti Vlado “Sunshine” Šikić.

No, čini se kako hrvatski borac koji se zbog ozljede nije uspio kvalificirati u The Ultimate Fighter kuću nema ništa protiv eventualnog FFC debija s Parkeom.

“Nekakav Norman “Stormy boy” Parke kojeg je UFC jedva dočekao da makne iz svog rostera, našao je mene izazivati. Zagrijavat ću se s tobom smotanim borcem. Frekvencija udarca ti je toliko niska da ne znam ideš li na kondiciju ili snagu kada pokušavaš završiti borbe. No, ne brini naučit ću te 28. rujna zašto svakako nisi zaslužio se borit u UFC-u”, izjavio je Šikić u razgovoru za Fight Site.

Bio bi to prvi nastup za mladog Hrvata još od već spomenutog dvoboja za ulazak u TUF kuću 2015. godine. Ranije je nastupio davne 2014. te svladao Marca Groha. Iza njega je operacija ozlijeđenog ramena, no prema svemu sudeći, “Sunshine” bi trebao biti spreman za rujan i FFC debi. Pitanje je hoće li FFC nakon ovoga spariti ova dva europska borca. To bi svakako bilo zanimljivo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI