Slovenski borac u zatvoru jer je ustrijelio oca bivše djevojke!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.02.2015 12:26h Autor:

Tomaž Simonič

Sve više detalja isplivava na površinu vezano uz nemili incident koji se prije dva dana dogodio u malom slovenskom mjestu Dolenje Sušice pored Novog mesta.

Slovenski kick bokser i MMA borac Tomaž Simonič je, kako pišu slovenski mediji, priveden istražnom sucu koji mu je odredio pritvor nakon što je pucao u oca svoje bivše djevojke u njegovoj obiteljskoj kući. Simonič je prema priopćenju PU Novo mesto ispalio čak 7 hitaca, a tek jedan je pogodio metu, no nasreću žrtva nije u životnoj opasnosti.

"Policija je prilikom dolaska na mjesto zločina čula dva hica koja su stigla iz kuće. Također su se čuli i povici upomoć iz kojih se moglo razaznati da je jedan od članova obitelji već ranjen. Osumnjičeni je prijetio da će ubiti članove obitelji. Policijski službenik ušao u kuću te je zatekao osumnjičenog na hodniku s pištoljem u rukama. Iako ga je upozorio da spusti oružje osumnjičeni je to odbio te je uperio pištolj prema policajcu prijeteći da će ga ubiti. Jedna od žrtava je uspjela smesti napadača te je policajac upotrijebio fizičku silu, savladao je i razoružao osumnjičenog", stoji u priopćenju PU Novo mesto.

Prema pisanju slovenskih medija kriminalisti su obavili očevid te su pretresli i kuću osumnjičenog u kojoj je pronađen eksploziv i drugo oružje.

"Unutar kuće je ispalio čak 7 metaka. 44-godišnjem muškarcu je najprije prijetio, te mu je pištolj prislonio na glavu. Potom ga je ustrijelio u rame iz neposredne blizine. Žrtva je kasnije odvezena u bolnicu i nije u životnoj opasnosti", pišu slovenski mediji.

31-godišnji Simonič je trenutačno u istražnom zatvoru, te će biti optužen zbog pokušaj ubojstva, ilegalnu proizvodnje i trgovinu oružja i eksploziva, napad na službenu osobu, te dovođenje u ugrozu ljudi i imovine. Simonič je od prije poznat policiji zbog raznih nedjela među kojima su nanošenje tjelesnih ozljeda, iznuda i nasilje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI