Soldić nakon pobjede karijere: Nije me zabrinjavalo Vasino iskustvo

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 07.03.2016 19:44h Autor:

Roberto Soldić

Nakon pobjede karijere, koju je ostvario nad Vasom Bakočevićem, Roberto Soldić kaže kako se nije bojao iskustva svog protivnika, odnosno da je od početka vjerovao u pobjedu.

Borac iz Viteza je zapravo napravio veliko iznenađenje, budući da je pristao zamijeniti Lea Zulića samo dva dana prije održavanja borbe. Srećom je ovaj velteraš bio u treningu te došao i slavio, došavši do trenutnog MMA skora 6-1. Velika je to pobjeda, posebno ako se zna koliko iskustvo Bakočević posjeduje.

“Iskreno, Vasino iskustvo nije me zabrinjavalo niti mi predstavljalo problem. Veći problem mi je bio slomljeni prst na desnoj nozi. Uvijek idem ostaviti zadnju atom snage u kavezu te idem na pobjedu, vjerujući u taj ishod. Borba je bila teška, ali isto tako sam ga kontrolirao i pročitao sve njegove pokušaje“, izjavio je Soldić za portal sportsport.ba.

Ovo je Soldiću bio prvi meč nakon sjajnog FFC nastupa u kojem je savladao Sašu Drobca pred zagrebačkom publikom. Uskoro ga sigurno čekaju novi ispiti u najjačoj regionalnoj borilačkoj promociji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI