Stipe Miočić: Moje najveće životno postignuće osim UFC-a je to što sam vatrogasac!

Vijesti iz regije 20.02.2015 10:50h Autor:

Screenshot

"Osim što sam uspio postati UFC borac, moje najveće životno postignuće je to što sam vatrogasac", izjavio je naš Stipe Miočić u najnovijem intervjuu za jedan sponzorski internet portal.

Miočića se opisalo kao skromnog, izuzetno korektnog i poštenog sportaša, a u tekstu se naglašava i podatak da je Miočić sin "hrvatskih imigranata i da kao takav širi izuzetno pozitivne stavove u društvu…"

Njegova UFC karijera je za sada gotovo besprijekorna, izuzev posrtaja protiv Struvea te gustog poraza od JDS-a. No, Miočić ne razbija previše glavu…

"Kao i uvijek, ono što vas ne ubije, ojača vas. Proučio sam već stvari koje sam napravio krivo i koje moram popraviti. Jedini način na koji se možete poboljšati jest da iz poraza učite te konstatno napredujete. Svoje slabosti morate pretvoriti u svoju snagu", poručuje Stipe kojeg ćemo za otprilike tri tjedna vidjeti ponovno u Zagrebu kada dolazi u pomoć Cro Copu.

Filipovića čeka težak meč protiv Gabriela Gonzage pa su hrvatski UFC-ovci udružili snage. Podsjećamo da je Stipe u oktogonu već deklasirao Gonzagu te je idealan sparing partner Cro Copu ususret meča u Poljskoj. Svakako je lijepo vidjeti kako 4. teškaš na UFC-ovoj rang ljestvici malo po malo dobiva na medijskoj važnosti i u SAD-u te uživa status MMA zvijezde.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI