Stošić došao na sparinge Erslanu u zagrebački ATT (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 28.06.2018 15:41h Autor:

Darko Stošić i Satoshi Ishii

Polako, ali sigurno se približava datum UFC debija srpskog poluteškaša i bivšeg FFC prvaka Darka Stošića. Njega na UFC Fight Night eventu u njemačkom Hamburgu čeka još jedan bivši FFC šampion, koji se već neko vrijeme natječe u elitnoj promociji – Amerikanac Jeremy Kimball.

Stošić se već tjednima priprema u Zagrebu koji je postao njegova stalna pripremna baza. Naime, Srbin je dio Cro Cop team, a za njegovo napredovanje je osim legendarnog Mirka Filipovića, odgovoran i naš proslavljeni boksač, a danas trener Stipe Drviš.

Osim Cro Copa i Drviša, Stošić u dvorani u zagrebačkim Gajnicama na raspolaganju ima i olimpijskog judaša Satoshija Ishiija, Osječanina Sašu Milinkovića i dubrovačkog teškaša Antu Deliju. Zaista se radi o elitnim teškašima i uvjetima kakvi se mogu rijetko gdje pronaći u Europi.

No, kako bi odradio što raznovrsnije treninge uoči vrlo bitnog meča, Stošić je odlučio neke sparinge odrađivati i u American Top Teamu u Zagrebu. Pa je tako u srijedu, kako otkrivaju društvene mreže, odradio sparing s jednim od njihovih najboljih MMA boraca – Ivanom Erslanom.

“Trening s prijateljima iz Cro Cop Teama. Darko Stošić je u odličnoj formi uoči svog debija u UFC-u”, stoji u poruci na službenoj Facebook stranici zagrebačkog ATT-ja uz koju se nalazi i fotografija na kojoj se može vidjeti da je srpski teškaš već sada u sjajnoj formi.

Naime, s obzirom da se spušta u poluteštešku kategoriju, već sada je prilično “izrezan” što se može vidjeti prema trbušnim mišićima. Čini se kako kile neće biti problem uoči debija u Hamburgu što je svakako dobra vijest.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI