Velika većina tipuje na Cro Copa: "Nokautirat će Gonzagu"

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 08.02.2015 11:14h Autor:

Screenshot

Čak 74 posto posjetitelja Fight Sitea koji su sudjelovali u našoj posljednjoj anketi "tipuje" na Cro Copa uoči njegovog povratničkog meča u UFC-u protiv Gabrijela Gonzage.

Mirko Filipović je potpisao treći ugovor s elitnom promocijom te se vratio, kako je sam naglasio, kako bi izravnao neke stare dugove. Prvi na tapetu je Brazilac Gabrijel Gonzaga koji mu je 2007. priuštio najgoru epizodu u čitavoj karijeri. Cro Cop će priliku za revanš imati ovog travnja u poljskom Krakowu.

Vas smo zamolili da prognozirate meč koji će predvoditi prvu povijesnu UFC priredbu u ovoj europskoj zemlji.

Rezultati idu u prilog našem legendarnom borcu. Gotovo 50 posto (48) vjeruje da će Mirko slaviti prekidom! Kada tome dodate 26 posto onih koji smatraju da će Cro Cop do pobjede doći sudačkom odlukom, dobijete čak 74 posto glasača koji tipuju na Mirka.

20 posto je stalo na stranu Gonzage i smatra da će Brazilac ponovno pobijediti prekidom, dok samo 6 posto vjeruje da će meč otići do kraja, a da će sudac u zrak dići Gonzaginu ruku.

Anketu ćemo ostaviti aktivnom još danas, a svoje glasove možete dodatno elaborirati u komentarima ispod teksta. Hvala na glasovima!

[anketa=193]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI