‘FLASH‘ PREMIJERA

Skrivao se dvije godine: Unatoč brojnim optužbama, kontroverzni glumac stigao na crveni tepih

Otvoreno je govorio o optužbama za nedolično ponašanje i raznim pravnim problemima

Ezra Miller na premijeri Flasha

 Jeffrey Meyer/mpi/Capital Pictures/Profimedia/Jeffrey Meyer/mpi/capital Pictures/profimedia

Kontroverzni glumac Ezra Miller po prvi se put pojavio u javnosti nakon gotovo dvije godine i to na premijeri svog filma “The Flash”, novog superherojskog spektakla pod okriljem DC Comicsa.

image

Ezra Miller na premijeri Flasha

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Otvoreno je govorio o optužbama za nedolično ponašanje i raznim pravnim problemima, obraćajući se obožavateljima i mnogim "igračima u industriji". Miller, koji se izjašnjava kao nebinarna osoba i koristi zamjenicu oni, podigao je prašinu kada je odao priznanje Davidu Zaslavu, izvršnom direktoru Warner Bros. Discoveryja, voditeljima filmske grupe Warner Bros. Michaelu De Luci i Pam Abdy te upraviteljima studija DC Comicsa Jamesu Gunnu i Peteru Safranu za "njihovu milost, razboritost i brigu u kontekstu njegovog života".

image

Ezra Miller na premijeri Flasha

Elizabeth Goodenough/Everett/Profimedia/Elizabeth Goodenough/everett/profimedia

Prije projekcije, Miller je uzeo mikrofon i pohvalio Andyja Muschiettija, rekavši: "Samo želim reći da vas volim, maestro - mislim da ste nevjerojatni i mislim da je vaš rad monumentalan", piše Daily Mail.

image

Ben Affleck, Andy Muschietti i Ezra Miller

Jeffrey Mayer/jtm Photos/Imago Stock&people/Profimedia/Jeffrey Mayer/jtm Photos/imago Stock&people/profimedia

Nakon niza eskalirajućih incidenata, Miller je optužen za provalu u Vermontu 2022., a glumčevi problemi počeli su 2020. nakon što je u javnost isplivao video koji prikazuje Millera kako davi ženu ispred bara na Islandu. Doduše, optužbe nisu podignute. Također, držao je majku i troje male djece na nelicenciranoj farmi kanabisa u Vermontu unatoč protivljenju njihova oca. Glumac je također dva puta uhićen na Havajima, jednom zbog nedoličnog ponašanja i uznemiravanja. Miller nije osporavao niti jednu točku optužbe za prekršaj u slučaju na Havajima i platio je kaznu od 500 dolara. Optužba za uznemiravanje je odbačena.

U kolovozu 2022. godine izdao je izjavu u kojoj se ispričava za svoje ponašanje, a istovremeno otkrio da pokušava pronaći pomoć za "složene probleme povezane s mentalnim zdravljem".

- Budući da sam nedavno prošao kroz vrijeme intenzivne krize, sada razumijem da patim od složenih mentalnih problema i započeo sam kontinuirano liječenje - stoji u izjavi.

- Želim se ispričati svima što sam ih uznemirio svojim ponašanjem. Predan sam obavljanju potrebnih koraka za povratak u zdravu, sigurnu i produktivnu fazu svog života - dodao je.

Na premijeri se Miller pojavio u sakou koji je nosio preko krem ​​košulje s volanima, a iskombinirao ih je s crnim hlačama i crnim čizmama. Svoje crne pramenove je imao skupljene u punđu s kosom koja mu se spuštala niz ramena, a nosio je i prstenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 15:11