UFC

Sean O'Malley se oporavio i otkrio datum svoje iduće borbe

Sean O'Malley
 screenshot/YouTube
UFC-ov talentirani borac bantam kategorije, Sean O'Malley, trebao bi nastupiti na UFC 258 priredbi

Veliko razočaranje za Seana O'Malleya, ali i za UFC, bila je ozljeda koju je ovaj 26-godišnji borac doživio u kolovozu na UFC 252 priredbi. Dobio je priliku nastupati u sunaslovnoj borbi prije Stipe Miočića i Daniela Cormiera, a UFC mu je u najavnim materijalima dao više mjesto nego spomenutom dvojcu. Trebalo je samo pobijediti Marlona Veru i krenuti prema vrhu. Nažalost, na samom početku doživio je ozljedu, zbog koje nije mogao nastaviti borbu nego je poražen prekidom na samom kraju prve runde.

O'Malley (12-1, 4-1 UFC) nije lako prešao preko prvog poraza u karijeri. Čak je izjavio kako ga ne smatra takvim, odnosno da je za sebe on i dalje neporaženi borac na putu prema vrhu. Takvim izjavama povećao je vojsku svojih "hejtera", koje je već ranije stekao. Jednim dijelom svojom vlastitom krivicom, odnosno osebujnim karakterom i stilom, a drugim dijelom zbog pažnje koju mu UFC pridaje. A veliki broj fanova uživa u gašenjima "hypeova", neovisno čijih i na koji način.

Sean je sad napokon spreman na povratak, a snimka objavljena na Instagramu otkriva kako je njegov oporavak gotov i da se nalazi u punom treningu. Naime, na snimci uvježbava svoje udarce nogama, a vijesti o idućoj borbi postavio je u opis objave.

Otkrio je Sean kako se radi o 13. veljače u Las Vegasu, a to je datum za koji je UFC isplanirao UFC 258 priredbu. Istu bi, treba dostupnim informacijama, trebali predvodi Kamaru Usman i Gilbert Burns u borbi za titulu UFC prvaka velter kategorije. Na istoj priredbi trebala bi se održati borba Chrisa Weidmana i Uriaha Halla, ali i povratak još jedne mlade nade čiji se hype ugasio posljednjim porazom. Riječ je o Maycee Barber, kojoj će se suprotstaviti Alexa Grasso.

O' Malley je mjesto u UFC-u izborio jednim od najljepših nokauta do sada viđenih u "Contender Series" showu, a impresivno je došao i do svoje prve četiri UFC pobjede. Talent je neupitan, sad je na njemu da nastaviti na njemu dalje graditi svoj put.

Linker
19. travanj 2024 12:30