UFC

Slaže se još jedan odličan 'card', pogledajte kako bi mogao izgledati UFC 250: 'Vraća se tatica...'

 Douglas P. DeFelice/Getty Images/AFP
Polako se slaže popis borbi i za veliki UFC 250....

Najpoznatija svjetska MMA promocija ozbiljno se uhvatila posla i na sve načine pokušava nadoknaditi izgubljeno vrijeme.

Nakon tri održane priredbe u Jacksonvilleu, UFC se u akciju vraća već 30. svibnja s UFC on ESPN+ 30 eventom kojeg bi trebao predvoditi velteraški okršaj Tyrona Woodleyja i Gilberta Burnsa, a već tjedan dana kasnije na rasporedu je veliki UFC 250.

"Tatica se vraća 6. lipnja, nema na čemu", objavio je u četvrtak preko Twittera popularni Sean O'Malley i tako otkrio da će i on biti dio priredbe koja još uvijek nema službeno potvrđenu lokaciju, ali se pretpostavlja da bi to mogao biti APEX kompleks u Las Vegasu. 'Sugar' će, prema saznanjima Ariela Helwanija, u kavezu odmjeriti snage s veteranom Eddiejem Winelandom.

A osim O'Malleyja, prema novim informacijama do kojih je došao MMA Junkie, istog bismo dana u Octagonu trebali gledati i zanimljiv velteraški okršaj između Neila Magnyja i Anthonyja Rocca Martina te odličnu bitku ponajboljih boraca bantam kategorije - Coryja Sandhagena i Aljamaina Sterlinga.

Kada tome dodamo da se od ranije spominje to kako bi UFC 250 mogao predvoditi pojasa vrijedan meč Amande Nunes i Felicije Spencer, a tu je i vrlo atraktivan dvoboj Raphaela Assuncaa i Codyja Garbrandta, onda nije teško zaključiti da nas čeka još jedna uzbudljiva borilačka noć.

Iako dosta toga još uvijek nije službeno, u nastavku članka možemo pogledati kako izgleda popis borbi za UFC 250. Barem na temelju onoga što se posljednjih tjedana spominje po raznim borilačkim portalima.

UFC 250 (neslužbeni 'card'):

Amanda Nunes vs. Felicia Spencer — za titulu u perolakoj

Cory Sandhagen vs. Aljamain Sterling

Devin Clark vs. Alonzo Menifield

Ian Heinisch vs. Gerald Meerschaert

Raphael Assuncao vs. Cody Garbrandt

Sean O’Malley vs. Eddie Wineland

Jussier Formiga vs. Alex Perez

Charles Byrd vs. Maki Pitolo

Neil Magny vs. Anthony Rocco Martin

Linker
20. travanj 2024 06:45