Regija

Službeno: Fight Nation Championship potvrdio novi meč Adriane Vuković!

Adriana Vuković i Monika Porazynska
 FNC
Talentirana Adriana na FNC-ovom 'Fighting Islandu' lovi svoju treću profesionalnu pobjedu

Kao što se moglo pretpostaviti prema ranijim najavama, na FNC 3 priredbi nastupit će i najperspektivnija hrvatska MMA borkinja Adriana Vuković.

21-godišnjakinja iz zagrebačkog American Top Teama svoju će novu profesionalnu pobjedu loviti 31. srpnja na otoku Pagu, a protivnica će joj ovom prigodom biti Poljakinja Monika Porazynska.

"Očekuje nas odličan meč u ženskoj kategoriji! Mlada Adriana Vuković iz ATT Zagreb, koju mnogi smatraju jednim od najvećih potencijala u ženskom MMA općenito, suočit će se sa Poljakinjom Monikom Porazynskom! Bit će to sasvim sigurno još jedan zanimljiv meč te odlična prilika za Adrianu da se predstavi široj publici i dokaže svoju kvalitetu", poručili su iz Fight Nation Championshipa prilikom službene potvrde ove vijesti.

Adriana će tako nakon pobjeda nad Sarom Ivetić te Nikolinom Vokić i svoju treću profesionalnu pobjedu tražiti pod okriljem FNC-a.

Vuković je, podsjetimo, u dosadašnja dva nastupa već u prvoj rundi zaustavljala svoje suparnice, a hoće li joj to proći i protiv Poljakinje koja je u MMA stigla iz svijeta kickboxinga, saznat ćemo u samom finišu ovoga mjeseca.

Linker
10. travanj 2024 09:03