Deron Williams

 SCREENSHOT: INSTAGRAM
NOVI IZAZOV

Bivša velika NBA zvijezda već godinama trenira MMA i boks, a sada će s 37 na leđima prvi puta ući u ring

Ovaj 37-godišnji košarkaš po prvi put će u ring ući 18. prosinca.
Piše: S.N.Objavljeno: 06. studeni 2021. 09:24

Chris Paul ili Deron Williams? Prije desetak godina bilo je legitimno pitanje tko je od ova dva playmakera bolji košarkaš, a iako je Paul i tada bio na razini Hall Of Fame karijere, bilo je onih koji su s pravom govorili da je Williams bolji. Igrao je odlično u Utah Jazzu, predvodio svoju momčad do odličnih rezultata, a u čak četiri sezone je bio na double-double prosjeku. Uz dvoznamenkasti broj poena, imao je i dvoznamenkasti broj asistencija.

No, Williams je zbog ozljeda počeo padati u svojim izvedbama, pa je i puno ranije završio karijeru od Paula, koji je lani svoj Phoenix vodio do finala NBA lige. Williams je posljednju NBA utakmicu odigrao 2017. za Cleveland, a karijeru je završio s prosjekom od 16,3 poena, 8,1 asistencija i 3,1 skoka uz 3 nastupa na All-Staru i dvije zlatne olimpijske medalje, iz Pekinga i Londona. Nakon karijere i dalje je ostao u sportu, ali ne u košarci, već u borilačkim sportovima. Već godinama trenira MMA i boks, a sada će po prvi put ući u ring.

Naime, ESPN donosi kako će se Deron Williams boksati u uvodnom meču priredbe gdje je glavna borba ona između Jakea Paula i Tommyja Furyja. Datum borbe je 18. prosinca, a još uvijek nije poznat protivnik 37-godišnjem bivšem košarkašu.

Linker
19. svibanj 2024 01:34