Mike Tyson

 MIKE NELSON Afp
SURADNJA TYSONA I HOLYFIELDA

Prije 25 godina odgrizao mu je komad uha, danas zajedno prodaju ‘kanabis bombone‘! Pogledajte kako izgledaju

Tyson i Holyfield odavno su zakopali "ratnu sjekiru", a legendarna borba bila je povod za lansiranje proizvoda
Piše: Andro PolićObjavljeno: 15. studeni 2022. 18:37

Bilo je to 28. lipnja 1997. godine. Mike Tyson i Evander Holyfield drugi su put u sedam mjeseci stali među konopce, a ta je borba ušla u povijest. U trećoj rundi, tijekom jednog klinča, Tyson je režirao jedan od najupečatljivijih trenutaka u povijesti boksa, odgrizavši komadić Holyfieldova desnog uha, a potom je taj komadić, velik oko dva i pol centimetra, ispljunuo na pod. Meč je prekinut, Tyson je izgubio boksačku licencu, a ostalo je povijest.

Danas, više od 25 godina kasnije, dvojica legendarnih boksača, koji su zakopali "ratnu sjekiru", krenuli su u nesvakidašnju suradnju čija je inspiracija bio upravo ranije prepričani događaj.

Tyson je prije nekoliko mjeseci na tržište izbacio bombone "Mike bites" s dodatkom kanabisa u obliku Holyfieldova odgrizenog uha, a sada će i sam Holyfield ući u suradnju, dok će proizvod promijeniti naziv u "Holy Ears".

- Proizvod je odmah polučio velike uspjehe. Pomislio sam: "zašto ne bismo uključili i Evandera?" - rekao je Tyson.

Proizvod na tržište stavlja Tysonova kompanija za preradu kanabisa - "TYSON 2.0", a Mike kaže kako je na ideju, za lansiranje proizvoda, došla njegova supruga.

Linker
18. travanj 2024 13:36