Hulk Instagram screenshot
 HULK INSTAGRAM SCREENSHOT Hulk Instagram Screenshot
U SREDIŠTU SKANDALA

FOTO: Slavni napadač čeka dijete sa nećakinjom svoje supruge: ‘Laž i izdaja su poput noževa...‘

Hulk se našao u središtu skandala kada je suprugu ostavio zbog njene nećakinje s kojom čeka dijete
Piše: SNObjavljeno: 21. listopad 2021. 09:35

Brazilski napadač Hulk je u mlađim danima slovio za jednog od najvećih brazilskih talenata, ali karijeru je na kraju proveo uglavnom u Japanu, Rusiji i Kini gdje je zaradio pravo bogatstvo. Sjajni 35-godišnji napadač je trenutno u brazilskom Atletico Mineiru, ali nogomet nije ono zbog čega je u fokusu medija u zadnje vrijeme.

Hulk će uskoro po četvrti puta postati otac, a ono što je privuklo pažnju javnosti i medija jest činjenica da će to dijete dobiti s nećakinjom svoje bivše supruge. Brazilac je prošle godine napustio suprugu Iran Angelo i počeo vezu s njenom nećakinjom Camilom s kojom će sada dobiti i dijete.

Da joj to nije najbolje sjelo, Iran je pokazala na društvenim mrežama gdje je svojem bivšem suprugu i nećakinji poslala jasnu poruku.

"Laž i izdaja su poput noževa. Režu nam meso, tjeraju nas da krvarimo i umiremo iznutra. No, za one koji vjeruju u Boga, ova smrt znači ponovno rođenje. Sa svakim razočarenjem, sa svakom otkrivenom laži se ponovno rađam jer me Isus učinio jakom. Hvala Bogu na još jednom oslobođenju", poručila je Iran koja s Hulkom ima troje djece iz dugogodišnjeg braka.

Linker
17. svibanj 2024 05:59