UFC

Sve što trebate znati o sljedećoj UFC-ovoj priredbi

Curtis Blaydes i Alexander Volkov
 Instagram (UFC)
Vikend donosi nastupe nekoliko poznatih imena i boraca koji garantiraju atraktivne okršaje

Noć sa subote na nedjelju (20. na 21. lipnja) donosi nam novi, već četvrti po redu event u UFC-ovom APEX kompleksu.

Ovoga puta na rasporedu je UFC on ESPN 11 priredba, a u Las Vegasu će glavne zvijezde biti elitni teškaši Curtis Blaydes (13-2-1 nc) i Alexander Volkov (31-7). Riječ je o sudaru top 10 boraca 'kraljevske' kategorije budući da je Amerikanac trenutno trećerangirani, a Rus sedmorangirani na ljestvici izazivača.

I 'Razor' i 'Drago' nadaju se da bi pobjedom mogli izboriti napad na titulu ili barem ući u one najuže kombinacije. Blaydes u takav rasplet vjeruje jer su trenutno iza njega tri pobjede u nizu od kojih je ona posljednja ostvarena protiv bivšeg prvaka Juniora dos Santosa. S druge strane, Volkov je u posljednjem meču svladao Grega Hardyja, a jedini poraz u UFC karijeri (5-1) nanio mu je Derrick Lewis koji ga je u jednom velikom preokretu nokautirao u posljednjim sekundama njihovog susreta iz 2018. godine.

U sunaslovnom meču ove priredbe obračunat će se atraktivni borci iz perolake kategorije Josh Emmett (15-2) i Shane Burgos (13-1). Na glavnom programu gledat ćemo i bivšu izazivačicu Raquel Pennington kojoj će suparnica biti Marion Reneau, ali i veterana Jima Millera kojeg u 'catchweightu' (72.6 kg) čeka okršaj s Rooseveltom Robertsom.

Spomenimo još i i kako uvodni dio programa zatvara meč Claya Guide i Bobbyja Greena.

Gdje i kad se održava UFC on ESPN 11?

Kao što smo naveli u uvodu, ova priredba održat će se u Las Vegasu, preciznije, u APEX kompleksu koji je privremeno postao dom UFC-ovih eventa. Nemojte zaboraviti ni na to da ova priredba kreće nešto ranije nego prethodne pa glavni program tako starta već u 02:00 sata iza ponoći, dok bi uvodni trebao krenuti u 23.00.

UFC on ESPN 11 popis borbi:

Curtis Blaydes vs. Alexander Volkov

Josh Emmett vs. Shane Burgos

Raquel Pennington vs. Marion Reneau

Lyman Good vs. Belal Muhammad

Jim Miller vs. Roosevelt Roberts

Uvodne borbe:

Clay Guida vs. Bobby Green

Tecia Torres vs. Brianna Van Buren

Marc-André Barriault vs. Oskar Piechota

Frank Camacho vs. Justin Jaynes

Roxanne Modafferi vs. Lauren Murphy

Austin Hubbard vs. Max Rohskopf

Linker
17. travanj 2024 13:33