UFC

Sve što trebate znati o sljedećoj UFC-ovoj priredbi na 'Fight Islandu'

Calvin Kattar i Dan Ige
 Instagram (UFC poster)
Pred nama je druga od četiri najavljene priredbe na Otoku Yas

U noći sa srijede na četvrtak u glavnoj borbi UFC on ESPN 13 priredbe čeka nas zanimljiv okršaj TOP 10 boraca iz perolake kategorije.

Predvodnici eventa Calvin Kattar (21-4) i Dan Ige (14-2) lovit će pobjedu koja bi jednog od njih mogla pogurati prema onim najatraktivnijim okršajima.

32-godišnji Kattar u ovaj meč ulazi po prvi puta otkako je u svibnju nokautirao veterana Jeremyja Stephensa te će ovom prigodom loviti svoju četvrtu pobjedu u posljednjih pet nastupa. Calvin je trenutno rangiran kao šesti na ljestvici izazivača, a od ožujka 2010. do dana današnjeg upisao je čak 13 pobjeda i samo dva poraza. Onaj posljednji, spomenimo, djelo je odličnog Zabita Magomedsharipova.

S druge strane, Ige je 10. na ljestvici izazivača te je u ovim trenucima u fantastičnoj formi s čak šest pobjeda u nizu od koji je zadnju ostvario nad opasnim Edsonom Barbozom. 28-godišnjak iz Honolulua je u UFC stigao preko Contender Seriesa te se nakon samo sedam nastupa u Octagonu probio do svog prvog 'main eventa'.

U sunaslovnoj borbi večeri bivši izazivač u muha kategoriji, Tim Elliot (15-11-1), tražit će prekid negativnog niza od tri poraza, a za protivnika će imati 30-godišnjeg Ryana Beonoita (10-6) iz Dallasa.

Na glavnom dijelu programa naći će se još i zanimljiv meč Jimmieja Rivere i Codyja Stamanna, borba Molly McCann i Taile Santos, a imat ćemo priliku gledati i povratnički nastup opakog nokautera Abdula Razaka Alhassana koji se posljednje dvije godine borio s teškim optužbama za silovanje. Više o njegovom slučaju pročitajte OVDJE.

Kada i gdje se održava UFC on ESPN 13?

Flash Forum na Otoku Yas bit će domaćin i eventu koji nas čeka u noći sa srijede na četvrtak. Uvodni dio ovog borilačkog događaja trebao bi početi u 01:00 iza ponoći, dok nas onaj glavni dio programa čeka od 04:00.

UFC on ESPN 13 popis borbi:

Calvin Kattar vs. Dan Ige

Tim Elliott vs. Ryan Benoit

Cody Stamann vs. Jimmie Rivera

Molly McCann vs. Taila Santos

Abdul Razak Alhassan vs. Mounir Lazzez

Uvodne borbe:

John Phillips vs. Khamzat Chimaev

Ricardo Ramos vs. Lerone Murphy

Modestas Baukauskas vs. Andreas Michalidis

Jared Gordon vs. Chris Fishgold

Liana Jojua vs. Diana Belbita

Jack Shore vs. Aaron Phillips

Jorge Gonzalez vs. Kenneth Bergh

Kako izgleda UFC-ov sigurnosni protokol?

Linker
17. travanj 2024 13:05