UFC

Teškaški sudar stilova predvodit će UFC-ovu priredbu u kolovozu!

 Ronald Martinez/Getty Images/AFP
Zanimljivi teškaški okršaj trebao bi predvoditi UFC-ovu priredbu koja je zakazna za 8. kolovoza

Prema informacijama koje je objavio ESPN, Derrick Lewis (23-7-1 nc) i Aleksei Oleinik (59-13-1) bit će glavna borba eventa u kolovozu. Riječ je o priredbi koja još uvijek nema potvrđenu lokaciju, ali MMA Junkie navodi da je favorit u toj utrci UFC-ov APEX kompleks u Las Vegasu.

'Crna zvijer' u ovaj meč ulazi s dvije pobjede u nizu od kojih posljednja stiže iz veljače i okršaja s Ilirom Latifijem. Nakon tog je nastupa Lewis pričao o zdravstvenim problemima koji bi mogli okončati njegovu karijeru, ali je ESPN saznao da su isti u međuvremenu riješeni.

I ukrajinsko-ruski veteran Oleinik iza sebe ima dva uspješna nastupa, a jednu od najvećih pobjeda u svojoj karijeri ostvario je upravo u onom posljednjem. Podsjetimo, 'The Boa Constrictor' je prošlog mjeseca na UFC 249 priredbi podijeljenom odlukom sudaca svladao bivšeg prvaka Fabricija Werduma.

Ovaj sudar stilova, u kojem će nokauter Lewis činiti sve da borbu održi na nogama kako bi izbjegao opasne Oleinikove napade u parteru, još uvijek nije službeno potvrđen, ali pretpostavlja se da će to UFC učiniti već u narednih nekoliko dana.

Linker
19. travanj 2024 21:28