SAZNALI SMO KRUŠIČEVOG PROTIVNIKA

'The Dog' protiv Poljaka koji se već sudario s Antunom Račićem u KSW-u!

KSW je u ponedjeljak najavio još jedan odličan "matchup" za zagrebačku priredbu koja nam slijedi za otprilike mjesec dana, odnosno da budemo precizni 9. studenog u Areni Zagreb. Jedini slovenski borac na popisu borbi Lemmy Krušič će se sudariti s Poljakom Sebastianom Przybyszom u meču bantam kategorije.
Lemmy Krušič i Islam Karimov
 Facebook

Članu zagrebačkog American Top Teama će debi za moćni KSW biti 27. meč u profesionalnoj karijeri. Za sada ima 20 pobjeda i 6 poraza uz niz od tri posljednja uzastopna slavlja. Posljednju pobjedu je ubilježio u listopadu prošle godine na Lential CL priredbi protiv Davora Matića.

Przybysz je, s druge strane, puno neiskusniji s tek sedam profi mečeva, ali i tri nastupa za moćni KSW. Trenutačno ima 5 pobjeda i 2 poraza. Jedan od dva poraza mu je nanio i naš Antun Račić koji će se upravo u Zagrebu boriti za titulu u bantam kategoriji. "Killer" je Przybysza pobijedio u prosincu prošle godine na KSW-u 46 odlukom sudaca. 26-godišnji Poljak iz Gdanska je ui zadnjem nastupu slavio protiv Bogdana Barbe nokautom u prvoj rundi.

Priredbu u Areni predvode Erko Jun i Mariusz Pudzianowski mečem u teškoj kategoriji. U sunaslovnoj borbi ćemo vidjeti Vasu Bakočevića i Borysa Manowskog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:55