Regija

Trušček pred FNC 3 spektakl: 'Ako me netko mora prebiti, neka to bude Vaso Bakočević'

 Damir Krajac / CROPIX
Ivica Trušček u svom je stilu najavio borbu koju će u petak odraditi protiv Vase Bakočevića

Sedam godina i tri mjeseca prošla su od pobjede Ivice Truščeka nad Vasom Bakočevićem u ringu FFC promocije. Za to vrijeme obojica su postali drugačiji borci, ali velikim dijelom i drugačiji ljudi te veliki ljubimci borilačkih fanova u regiji. Za samo tri dana, ti fanovi moći će pogledati novi okršaj ovog dvojca, ovog puta s ulogom BMF Balkan pojasa koji je za ovu priliku pripremila Fight Nation Championship promocija.

Ivica sutra putuje na Pag, gdje će se u četvrtak izvagati, a onda u petak i predvoditi FNC 3 priredbu u prostoru kluba Noa na Zrću. Ivica i Vaso predvode uistinu sjajan program, a nešto o samoj borbi rekao je Trušček u svom današnjem Facebook statusu.

"Ako Psycho dođe pretežak, moram ću pregristi jezik jer sam prije sedam godina ja došao s tri kilograma viška. Dok svi drugi borci za poraze doslovno izmišljaju razne alibije, on to nikad do sada nije spomenuo pa je time zaradio moje poštovanje. Ja ću, kako se bliži borba, biti sve samouvjereniji. Kad uđem u kavez, znam da ću proći kroz njega kao vrući nož kroz maslac, ali to ne znači da sam dvolični lažljivac nego zavlada instinkt za preživljavanje i jednostavno moram vjerovati u pobjedu. Za sada sam još realan i dajem mu blagu prednost, što znači da predviđam vlastiti poraz nokautom. Za mene je to jedini put van iz ovog sporta, biti pretučen i osramoćen, a ako me Vaso brutalno nokautira, mislim da to odgovara tim uvjetima", napisao je Ivica, odmah se okrenuvši samim pripremama za borbu:

"Ne pamtim kad sam za neku borbu ovako trenirao pa ću dati zadnju kap krvi i riskirati svo zdravlje koje imam samo da u ovoj borbi pobijedim. Ako ni to ne bude dovoljno i ako me netko mora prebiti, onda pristajem da to bude baš Vaso Bakočević."

Rekao je nešto Ivica i o taktici, koja mu je pobjedu donijela u njihovom prvom ogledu. Čak prognozira da bi se ovog puta moglo dogoditi nešto slično tome, osim ako ne prihvati otvoreni "fajt" na nogama.

"Ako slučajno pobijedim, znači da sam priznao kako je bolji udarač, uplašio se da će me nokautirati i morao sam ga baciti na pod te istući kao u ovoj borbi. On je rekao, pošto je to borba za balkanskog Baddest Motherf**kera da bi bilo pošteno potući se rukama, ali meni se to nimalo ne sviđa i konstantno zamišljam moje beživotno tijelo kako pada na parter", opisao je.

Ivica je još zahvalio Draženu Forgačiu na organizaciji, koja u ovo vrijeme ni po tom pitanju nije bila jednostavna. No, čini se da će FNC 3 biti spektakl kakvim se je od samog početka najavljivao.

Taj spektakl trebao bi kulminirati glavnom borbom, borbom koju će svi fanovi u regiji sigurno pratiti te navijati za svog favorita.

Linker
22. travanj 2024 23:52