Regija

U nedjelju SBC 26: Malo skromnija priredba kao uvod u najveći spektakl do sada

SBC 26
 Serbian Battle Championship
Ovog vikenda započinje nova sezone u Serbian Battle Championship promociji. Prva priredba u 2020. godini održava se u Somboru, u nedjelju 16. veljače te donosi naoko možda malo skromniji program. No, na njemu se nalaze neka zanimljiva mlada imena te nekoliko odličnih inozemnih boraca, a sve će to poslužiti kao uvod za SBC 27, najveću priredbu ove borilačke promocije do sada.

Zapravo, SBC će ovom priredbom pokušati promovirati neke borce koji bi već ove godine trebali dobiti priliku nastupati uz najveće zvijezde novosadske promocije. Ukupno će se u borilištu unutar Hale Mostonga održati osam borbi.

Sve predvodi borba srednje kategorije između Vladimira Vasilyeva (5-0) i Tarhana Ibragimova (6-1). Pobjednik ovog rusko-austrijskog ogleda imat će se čemu nadati u budućnosti, posebno jer su obojica već izgradili neki svoj put i ime na europskoj sceni. Sunaslovna borba donosi nastup Maxima Kolosova, kojeg smo već gledati na SBC-u, a njegov protivnik je popularni teškaš iz Bosne i Hercegovine, Edis Bešić.

Još jedan ruski borac na programu nastupa u lakoj kategoriji, a to je Oleg Manzhuev (6-0) kojem će se suprotstaviti Naser Kalantari (4-1) iz Irana. Regionalni duel publika će vidjeti u okršaju dva velika talenta velter kategorije, Rifata Pruševića i Stefana Pečevskog.

U preostale četiri borbe gledat ćemo Draga Dešića protiv Nenada Rajića, Veljka Stojkovića protiv Hiyata Mammadova, Marka Radakovića protiv Nebojše Mršića i Đorđa Stojanovića protiv Harisa Kesetovića. Za očekivati je kako će SBC kao i uvijek osigurati besplatni LIVE prijenos putem svoje Facebook stranice.

Kao što smo u početku naveli, sve je ovo samo uvod u najveću SBC priredbu do sada. SBC 27 održat će se 14. ožujka u Vrbasu. Trenutno najavljena imena sve govore, a to su Goran Reljić, Bojan Veličković, Fabio Maldonado, Junior Albini i mnogi drugi.

Linker
24. travanj 2024 03:52