UFC

Abdelaziz opovrgnuo glasine o meču McGregora i Gaethjea: 'Imamo druge planove'

Dana White i Ali Abdelaziz
 Instagram
Nakon što je jedna od glavnih jučerašnjih MMA tema bila informacija Ariela Helwanija kako je Justin Gaethje glavni kandidat za idućeg protivnika Conora McGregora, danas je istu odlučio opovrgnuti Gaethjeov menadžer, Ali Abdelaziz.

Helwani je pomalo nevino putem Twittera iznio informaciju kako Gaethje za sada najbolje kotira za idućeg McGregorovog protivnika, no nije trebalo proći dugo vremena da se svi o tome raspišu. Posebno jer se radi o borbi koju bi fanovi itekako voljeli vidjeti, a također se odmah krenulo špekulirati s datumima. No, danas se javio Gaethjeov menadžer, sveprisutni Ali Abdelaziz, koji je objavom na Twitteru odlučio glasinama stati na kraj.

"Ova glasina o borbi Justina Gaethjea protiv Conora McGregora je apsolutno kriva. On je imao svoju priliku boriti se protiv Gaethjea umjesto protiv Kauboja i nije ju iskoristio. Justin je trenutno u poziciji da treba biti prvi izazivač. Osim toga, kako je Khabib rekao, Conor treba pobijediti u deset velikih borbi", napisao je Abdelaziz.

Naravno, ovakve objave uvijek mogu biti samo dodatna medijska igra, kako s jedne, tako i s druge strane. Posebno kad je u pitanju Abdelaziz, čovjek inače vrlo aktivan na društvenim mrežama, ali i isto tako čovjek poznat po iskorištavanju svake prilike za omalovažavanje Conora McGregora. Što se zapravo događa iza kulisa i kakvi su dogovori UFC-a i boraca u pitanju, nećemo saznati prije nego se iduća McGregorova borba, pa protiv koga god ona bila, službeno najavi.

Linker
25. travanj 2024 00:51