UFC

Adesanya: 'Liječnik mi je rekao da moram prestati s pušenjem trave, ali to se neće dogoditi'

Israel Adesanya
 Screenshot (YouTube, UFC)
UFC-ov prvak ovih je dana iznio nove detalje o problemu s desnim prsnim mišićem

Israel Adesanya je krajem rujna u potpunosti izdominirao Paula Costu, Brazilcu nanio prvi poraz i u istoj večeri po drugi puta obranio svoju titulu u srednjoj kategoriji. Iako je fantastična Izzyjeva izvedba bilo ono o čemu se nakon UFC 253 priredbe najviše pričalo, dobar dio medijskog prostora dobio je i neobičan izgled njegovog desnog prsnog mišića.

"To je u meni i raste posljednjih osam tjedana. Čak mi je i djevojka rekla da posjetim liječnika, ali sam htio prvo odraditi ovu borbu", govorio je tada Adesanya pritom odbacivši sve optužbe o uzimanju steroida.

Screenshot (YouTube, UFC)
Israel Adesanya

Aktualni UFC-ov prvak ovih se dana ponovno dotaknuto te teme i u razgovoru s ESPN-om iznio neke nove detalje.

"Provjerena mi je hipofiza, razina hormona je u redu, estrogena i testosterona. Napravili smo ultrazvuk i mamografiju. Da vam budem iskren, možda je to posljedica malo nezdravijeg načina života. Primjerice, pušenja trave. To mi je liječnik iz UFC-a rekao. Rekao je da moram prestati, ali to se neće dogoditi. Samo ću malo smanjiti s time", izjavio je Adesanya pa ponovno odgovorio na optužbe onih koji smatraju da je to posljedica uzimanja steroida.

"Smirilo se", prvo je rekao o oticanju.

"To je samo masna naslaga. A nakon takvog nastupa bih i ja mislio da sam na steroidima. Bilo je to zapanjujuće. Što sam samo učinio tom liku...", komentirao je Israel koji bi u svom idućem nastupu trebao napasti Jana Blachowicza i njegovu titulu u poluteškoj.

Linker
25. travanj 2024 15:26