UFC

Adesanya se nakon Coste već okrenuo novom izazovu: 'Želim njega, već sam mu poslao poruku'

Eugene Bareman i Israel Adesanya
 Screenshot (YouTube, UFC)
'The Last Stylebender' je savršeno prognozirao okršaj s Costom i već bacio oko na novog mogućeg suparnika

"Ovo će biti lagan posao, a to će šokirati puno ljudi", glasila je prije nekoliko dana prognoza Israela Adesanye koja je se pokazala u potpunosti točnom.

Aktualni UFC-ov prvak u ranim je nedjeljnim satima u Abu Dhabiju bez ikakvih problema, uvjerljivo i sigurno nadigrao te u drugoj rundi zaustavio Paula Costu za svoju drugu obranu titule u srednjoj kategoriji.

"Sve sam vam već rekao, ali svi... Kao što bi Roy Jones rekao, 'očito ste svi zaboravili'. Zbog onoga što se dogodilo prošli put ste mislili da sam dosadan. Vidio sam i medije s 'clickbait' naslovima... Ali vjerujte mi, morao sam vas sve natjerati da zapamtite, a ne podsjećati svijet da smo najbolji", rekao je Adesanya u prvoj reakcija nakon meča.

'The Last Stylebender' se potom već okrenuo novom potencijalnom izazovu - Jaredu Cannonieru, nokauteru koji se 24. listopada bori na UFC-u 254 protiv bivšeg prvaka Roberta Whittakera.

"Već sam mu poslao poruku. On je sjajan lik. Volim njegovu energiju. On je prekrasna osoba. Rekao sam mu - 'uništi Roberta Whittakera i ti si sljedeći na redu.' Želim njega za idućeg protivnika. Pobijedi li Whittakera, izdominira li ga, on je idući", zaključio je prvak koji je nakon nove pobjede stigao do savršenih 20-0.

Linker
20. travanj 2024 06:51