UFC

Aldo ne može u SAD, pojas napada veliki povratnik Dominick Cruz!

Dominick Cruz
 Screenshot
Jose Aldo ne može nastupiti na UFC 250 priredbi, a čini se da će u borbu za naslov protiv Henryja Cejuda sada uskočiti Dominick Cruz!

Novi dan, nove promjene u UFC-u, a one se ovoga puta odnose na UFC 250 priredbu koja će se održati 9. svibnja. Jose Aldo ne može napustiti Brazil. Dio medija kao razlog navodi to da mu je istekla viza za SAD, a zbog pandemije koronavirusa mu se ista trenutno ne može obnoviti.

Podsjetimo, brazilski Sao Paolo trebao je biti domaćin velikog UFC-a 250, ali je zbog trenutne situacije ta priredba premještena u SAD. Takav rasplet u konačnici je naštetio Aldu koji će svoju priliku za napad na tron bantam kategorije sada prepustiti Dominicku Cruzu.

Službene potvrde još uvijek nema, ali verbalni je dogovor navodno postignut. O novonastaloj situaciji svoje je fanove obavijestio i bivši prvak u bantamu.

"Dragi Henry Cejudo, pravom kralju je već rečeno da se borimo 9. svibnja. Vidimo se. P.S. povedi i svog drugog sićušnog prijatelja Erica Albarracina kako bih vas obojicu mogao išamarati. Potpisano, zapečaćeno i isporučeno", objavio je Cruz preko društvenih mreža.



Cruz je, podsjetimo, bivši prvak u bantamu koji se nije borio od 2016. godine kada je na UFC 207 priredbi ostao bez titule u meču s Codyjem Garbrandtom. 'The Dominator' je jedan od najboljih boraca u povijesti ove kategorije i veteran koji već neko vrijeme najavljuje svoj povratak. Dominick je tijekom dugačke i bogate karijere upisao 22 pobjede i samo dva poraza. Osim Garbrandta, davne 2007. ga je porazio i Urijah Faber, ali taj je poraz uspješno osvetio čak dva puta.

Spomenimo i kako nas na UFC-u 250 čeka još jedna borba za naslov. Naime, istog dana svoju titulu brani Amanda Nunes koja će se ovoga puta obračunati s Felicijom Spencer.

Linker
20. travanj 2024 16:44