UFC

Aleksandar Rakić: Nadam se da će Stipe pobijediti, sviđa mi se taj čovjek!

Stipe Miočić
 Instagram
Samo nas nekoliko dana dijeli od meča koji je čitava MMA javnost iščekivala više od godine dana. Fanovi Stipe Miočića su bili još nestrpljiviji s obzirom da je bivši UFC prvak odbijao sve druge ponuđenje mečeve osim revanša protiv Daniela Cormiera. Veliki obračun će se dogoditi u "main eventu" UFC-a 241, koji je na rasporedu u noći sa subote na nedjelju 18. kolovoza.

Uvijek je zanimljivo čuti predviđanje ovakvog MMA "blockbustera" iz usta Miočićevih i Cormierovih kolega. U videu koji potpisuje "MMACrazyTv" YouTube kanal, možete čuti prognoze i razmišljanja desetak istaknutih UFC-ovaca. Mišljenja su podijeljena; neki tipuju na novu pobjedu DC-ja, a drugi smatraju da će Stipe stići do osvete. Istaknuli smo nekoliko nama zanimljivijih prognoza, a sve ostale pogledajte u videu.

Anthony Smith:

"Dajte molim vas, svi znate da je Stipe moj čovjek! Stipe nokautom će pobijediti. Dobit ćete najboljeg Stipu ikada, taj čovjek je životinja i još je sada ljut! Zadnje što želite napraviti u teškoj kategoriji jest boriti se protiv Stipe, a još gore je kada je ljut. Stipe će dobiti nokautom i to rano u meču!"

Alexandar Gustafsson:

"Teška borba za predviđanje jer je samo jedan udarac dovoljan. Vidjet ćemo tko će koga prvo rušiti i tko će biti u boljoj formi."

Aleksandar Rakić:

"Nadam se da će Stipe pobijediti. Sviđa mi se taj čovjek koji ne dobiva pozornost UFC-a koju zaslužuje. Nadam se da će Stipe pobijediti, a da će DC izgubiti. Nemam ništa protiv DC-ja, ali volio bih da Stipe pobijedi!"

Ilir Latifi:

"Mislim da će Stipe uzeti revanš. Mislim da će nakon pet rundi pobijediti odlukom ili će možda slaviti tehničkim nokautom."

Markwan Amirkhani:

"Daniel će pobijediti 100 posto! U trećoj rundi će ga završiti gušenjem s leđa."

Linker
23. travanj 2024 13:06