UFC

Amanda Nunes se fotografirala odjevena samo u pojaseve

Amanda Nunes (foto: ESPN)
Nakon što je savladala Holly Holm, tako i dalje ostavši dvostruka UFC prvakinja, Amanda Nunes objavila je dvije zanimljive fotografije. Na jednoj je gola u tušu, ali one strateške dijelove pokrivaju para i pojasevi, dok na drugoj pojasevi imaju svrhu odjevnog predmeta. Ujedno je ta druga fotografija "teaser" za ESPN-ov "Body Issue" u kojem će se pojaviti.

Nunes je tako napravilo nešto slično kao njena sunarodnjakinja i prvakinja slamka kategorije, Jessica Andrade. Ona se fotografirala samo s pojasom i ta fotografija digla je podosta bure u MMA krugovima. Nunes je za tako nešto iskoristila svoja dva, kojima je sakrila malo više. No, znajući kako izgleda ESPN-ov Body Issue za koji je najavljena, oni koje zanima dobit će puno više. I teško da će pojasevi tamo biti uključeni u baš svakoj fotografiji. Jedna od petoro prošlogodišnjih sportaša uključenih u to izdanje bila je UFC-ova Michelle Waterson, a kako je to izgledalo možete pogledati OVDJE. Kako izgleda prva ESPN-ova fotografija, pogledajte ispod odlomka.

Bila je tu i fotografija koju smo prvu spomenuli u uvodu, uz koju je Amanda navela kako se nakon onakve borbe potrebno dobro osvježiti. Sviđalo vam se to ili ne, moramo priznati da je samo ideja fotografije vrlo zanimljiva. A i poznato je kako provokativnost u svrhu promocije jako dobro pali.

Linker
19. travanj 2024 10:13