UFC

(ANKETA) Woodley ili Edwards, Phillips ili Todorović...? Tko su bili vaši favoriti na odgođenoj UFC-ovoj priredbi

 Screenshot (poster)
Iako je UFC odgodio tri nadolazeće priredbe odlučili smo se malo poigrati i saznati kako biste prognozirali mečeve koji su se ovog vikenda trebali održati u Londonu.

UFC Fight Night 171 koji se prema originalnom planu trebao održati večeras i koji su trebali predvoditi Tyron Woodley i Leon Edwards, UFC on ESPN 8 s Francisom Ngannouom i Jairzinhom Rozenstruikom (28.03.) u glavnoj borbi večeri te UFC Fight Night 172 s Alistairom Overeemom i Waltom Harrisom (11.04.) odgođeni su do daljnjega, a informacije o novim datumima i drugim možebitnim izmjenama vjerojatno ćemo dobiti kada se malo smiri situacija s pandemijom koronavirusa.

Unatoč tome, odlučili smo provjeriti vaše razmišljanje i složiti anketu u kojoj od vas tražimo da prognozirate okršaje koji su se trebali naći na 'main cardu' UFC-ovog 171. po redu Fight Nighta. S našeg smo popisa izbacili borbu Darrena Stewarta i Marvina Vettorija jer se Stewart u petak borio s Bartoszem Fabinskim u UFC-ovom meču na Cage Warriors 113 priredbi, ali smo zato među anekete dodali i odgođeni debi Duška Todorovića kojem je, barem privremeno, propao meč s Johnom Phillipsom.

Rezultate ćemo objaviti već sutra, kao svojevrsni 'izvještaj', a uvijek ćemo ih imati i za usporedbu kada se spomenuti eventi zaista održe. Naravno, pod uvjetom da se ugovore isti dvoboji.

Linker
19. travanj 2024 17:06